Surowy dżem jagodowy

Surowy dżem jagodowy

gastronomia 03 września 20090,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 6418,00 kcal/porcja Porcje: 1 Gotowanie: 30 minut Używany: 11,00 g/6,00 g/1580,00GotowaniePustyWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘcukier – 1,5 kgjagody – 1 kg Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Borówki dokładnie opłucz i osusz na ręcznikach papierowych.

Krok 2

Wymieszaj jagody z cukrem, przepuść przez maszynę do mięsa i umieść w wysterylizowanych słoikach. Zamknij i przechowuj.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja