Przystawka z ostrą papryką

Przystawka z ostrą papryką

Elena Szaszkina 27 sierpnia 20154,50 (2)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzPrzystawka z ostrą papryką Do przepisu

Ognista przekąska dla poszukiwaczy mocnych wrażeń.

Złożoność: łatwo Kalorie: 61,00 kcal/porcja Porcje: 10 Gotowanie: 40 minut Używany: 1,49 g/3,63 g/6,35Dusząc się, marniejącPustyPrzekąskaWegetarianizm: OvoWegetarianizmSKŁADNIKI NA 10 PORCJIostra papryka – 400 gpomidory – 4 szt.czosnek – 1 głowaolej roślinny – 2 łyżki. l.sól Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Odetnij ogonki papryki, pozostaw nasiona i błony, a pomidory pokrój w duże kawałki.

Krok 2

Przełóż paprykę, pomidory i czosnek przez maszynę do mięsa.

Krok 3

W rondlu rozgrzać olej, wlać mieszaninę i dusić pod otwartą pokrywką, aż uzyska konsystencję gęstego sosu. Fajny. Można przechowywać w słoiczku w lodówce.

Krok 4

Smacznego!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja