Sos Tkemal gastronomia 17 sierpnia 2018 r Do przepisu Jeśli na stole przed tobą leży parujący kawałek smażonego mięsa, co może być lepszego niż butelka
ArtData Konferencja
Szybki dżem wiśniowy z miodem i rozmarynem gastronomia 01 sierpnia 2018 r Do przepisu Zwykle robimy dżem, aby przechować go na zimę. Ale dlaczego nie zrobić od razu.
ArtData Konferencja
Szybki kawior dyniowy z dynią i kolendrą gastronomia 25 lipca 2018 r Do przepisu Jeśli w środku lata nie możesz znaleźć dyni, spróbuj zastąpić ją korzeniem
ArtData Konferencja
Przyprawa ogórkowo-pomidorowa w stylu adjika Olga Zacharowa 24 lipca 2018 r Do przepisu Po pierwsze, to nie jest adjika, a jedynie wariacje na jej temat.
ArtData Konferencja
Dżem jagodowy z rumem Ludmiła Wengerowa 22 lipca 2018 r Do przepisu Ten dżem jest naprawdę wykonany ręcznie. Tego nie kupisz w sklepie. Podczas gotowania
ArtData Konferencja
Jak prawidłowo zamrażać owoce, jagody i zioła gastronomia 18 lipca 2018 r Do przepisu Zamrażarka pomoże nam zatrzymać kawałek lata – mrożenie warzyw i
ArtData Konferencja
Dżem z cukinii z pomarańczą i imbirem Ludmiła Wengerowa 16 lipca 2018 r Do przepisu Dżem z cukinii to świetny sposób na walkę z letnimi zbiorami.
ArtData Konferencja
Dżem z ogórka, limonki i mięty gastronomia 16 lipca 2018 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 256,88 kcal/porcję Porcje: 10 Gotowanie: 2 godziny
ArtData Konferencja
Adjika ze słodką papryką gastronomia 14 maja 2018 r Do przepisu Znamy kilka odmian adjika. Na południu Rosji powszechna jest adjika, zwana także „Ogonyok” –
ArtData Konferencja
Syrop liliowy do lodów i naleśników gastronomia 14 maja 2018 r Do przepisu Syrop liliowy ma lekko gorzki smak i mocny liliowy aromat – jedzenie go łyżkami nie.
ArtData Konferencja