Najsmaczniejszy dżem z pigwy Do przepisu Najsmaczniejszy dżem pigwowy smakiem i konsystencją przypomina nieco dżem jabłkowy. Ale jednocześnie będzie miał
ArtData Konferencja
Dżem żurawinowy Pyatiminutka Do przepisu W sezonie na jagody północne – od wczesnej jesieni do późnej wiosny, kiedy w zamrażarkach są jeszcze zapasy –
ArtData Konferencja
Kapusta kiszona z chrzanem Do przepisu Kapusta kiszona z chrzanem ma wszystkie właściwości kapusty zwykłej, do klasycznego kwaśnego smaku i aromatu dodano
ArtData Konferencja
Dżem winogronowy Kishmish Do przepisu Jest to dżem z deserowej odmiany winogron. Kishmish to bezpestkowa, słodka odmiana, z której powstają rodzynki.
ArtData Konferencja
Dżem winogronowy z pestkami Do przepisu Dżem winogronowy można również przygotować z pestek. Najczęściej do takiego dżemu używa się odmian „Isabella” i
ArtData Konferencja
Dżem winogronowy na zimę Do przepisu Tak robią dżem winogronowy na zimę w Azerbejdżanie. Zasada przygotowania nie różni się specjalnie od naszej receptury
ArtData Konferencja
Prosty dżem winogronowy Do przepisu Aby zrobić prosty dżem winogronowy z klarownego, gęstego syropu, należy go ugotować w kilku etapach.
ArtData Konferencja
Klasyczny ketchup Do przepisu Ketchup klasyczny, domowy, jest nie tylko smaczny, ale i zdrowy. W odróżnieniu od sklepowego odpowiednika nie zawiera sztucznych
ArtData Konferencja
Brzoskwinie we własnym soku na zimę Do przepisu Przepis na soczyste brzoskwinie we własnym soku na zimę to bomba! Będziesz musiał trochę popracować, pokroić
ArtData Konferencja
Cukinia z pomidorami i marchewką na zimę Do przepisu Cukinia z pomidorami i marchewką na zimę to smaczny i prosty preparat, którego przepis był popularny już w czasach.
ArtData Konferencja