Prosty dżem winogronowy Do przepisu Aby zrobić prosty dżem winogronowy z klarownego, gęstego syropu, należy go ugotować w kilku etapach.
ArtData Konferencja
Klasyczny ketchup Do przepisu Ketchup klasyczny, domowy, jest nie tylko smaczny, ale i zdrowy. W odróżnieniu od sklepowego odpowiednika nie zawiera sztucznych
ArtData Konferencja
Brzoskwinie we własnym soku na zimę Do przepisu Przepis na soczyste brzoskwinie we własnym soku na zimę to bomba! Będziesz musiał trochę popracować, pokroić
ArtData Konferencja
Cukinia z pomidorami i marchewką na zimę Do przepisu Cukinia z pomidorami i marchewką na zimę to smaczny i prosty preparat, którego przepis był popularny już w czasach.
ArtData Konferencja
Kawior dyniowy z pomidorami Do przepisu Kawior dyniowy z pomidorami zakonserwowany na zimę to jedna z ulubionych i najpopularniejszych przekąsek warzywnych.
ArtData Konferencja
Kapusta prowansalska Do przepisu Kapusta prowansalska to jeden z klasycznych przepisów na to, co można przyrządzić z kiszonej kapusty. To sałatka z kapusty
ArtData Konferencja
Bakłażany z papryką na zimę Do przepisu Innym sposobem na urozmaicenie asortymentu domowych „słoików” jest przygotowanie bakłażanów z papryką na zimę.
ArtData Konferencja
Marynowane pieczone buraki Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 119,39 kcal/porcję Porcje: 6 Gotowanie: 1 godzina 30 minut Używany: 1,46 g/8,59
ArtData Konferencja
Bakłażany z pomidorami na zimę Do przepisu Aby przygotować bakłażany i pomidory na zimę, „małe niebieskie” należy najpierw dokładnie udusić w gęstym przecierze
ArtData Konferencja
Bakłażany po koreańsku na zimę Do przepisu Gotowanie bakłażanów po koreańsku na zimę jest szczególnie opłacalne dla tych, którzy preferują przekąski warzywne
ArtData Konferencja