Olejek ziołowy

Olejek ziołowy

gastronomia 07 stycznia 2016 rOlejek ziołowy Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 4 Gotowanie: 20 minutBez obróbki cieplnejPustyWegetarianizm: Ovo-laktoWegetarianizmMenu dla dzieciSKŁADNIKI NA 4 PORCJI100 g masła garść dowolnych pikantnych ziół i świeżo zmielony pieprz do smaku Tabela miar i wag PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Masło wymieszaj z garścią dowolnych ziół: od pietruszki i kopru po rozmaryn i tymianek. Bardzo smaczny olej otrzymujemy dodając rukolę lub rzeżuchę. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Podawać do czerwonych i białych ryb oraz warzyw gotowanych na parze.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja