Krymski „dżem” z feijoa

Krymski „dżem” z feijoa

Varvara Kupriyanova 08 listopada 20154,00 (2)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0Komentarz Do przepisu

Trudno nazwać to dżemem, bo przygotujemy go w 10-15 minut i nie ugotujemy. Feijoa to owoc o ogromnej zawartości jodu. Smak porównywany jest do połączenia truskawek, ananasa i kiwi. Nie wygląda to wcale apetycznie, ale gdy spróbujesz choćby jednej łyżki, nie będziesz mógł przestać!

Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 10 minut Dodać. czas: 2 minutyMikserZamrażanieDeserSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘfeijoa – 1,5 kgmiód – 1 kg Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Umyj owoce i odetnij ogony.

Krok 2

Zmiel owoce w maszynce do mięsa lub blenderze.

Krok 3

Dodaj miód.

Krok 4

Dobrze wymieszaj.

Krok 5

Przełożyć do wysterylizowanych słoików i przechowywać w lodówce.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja