Do przepisu
Dla takiego kamieniarza z byka, teraz nadszedł czas – sezon Chanterelles na progu. Uwaga: nie przecinamy mięsa, ale przewijamy młynek do mięsa i podajemy danie prawie jak pasta – wygodne jest rozprzestrzenianie chleba i wypełnienie tartletów. Cóż, lub podawać z sałatką z Rolle i pomidorów, jak zaleca szef kuchni.
Złożoność: łatwo Porcje: 1Młynek do mięsaSmażenieKolacjaKolacjaPrzekąskaSkładniki dla 1 porcjiWołowina – 100 gOlej roślinny – 20 gLisy – 60 gchleb, wałek, pomidory do serwowaniaDo sosu:Capers – 1 gSHALOT Cebule – 10 gPietruszka – 2 gŻółtko – 1 gVorster – 1 gTabasco – 1 gSól – 1 gPieprz – 1 gOlej-1 goliwa z oliwek Tabela miar i skal Przepis na gotowanieNiewygodny ekran
Krok 1
Pokrój surowe mięso w małych kostkach i przejdź przez młynek do mięsa.
Krok 2
Przygotuj sos: drobno posiekaj cebulę i pietruszkę. Wymieszaj żółtko, masło, sól, pieprz, Tobasco, Borchester, Capers, Cut Cebule i natka pietruszki.
Krok 3
Opłucz i usmażyć lisy w oleju roślinnym.
Krok 4
Wymieszaj mięso i powstały sos, ułóż smażone lisy na wierzchu. Podawaj z chlebem i sałatką z rukoli i świeżych pomidorów.
PRZY OKAZJI
Przepis został dostarczony przez Sergey Koldakov, szef kuchni restauracji Bok.