Tatar z baranka z białymi porzeczami i truskawkami

Do przepisu

W tym przepisie tatar wykonany z jagnięciny z białymi porzeczami i truskawkami jest bardzo ważny, aby obserwować równowagę między zupełnie różnymi smakami – słodki i pachnący jagody, wędzony sos i ostre georukhi. Nawiasem mówiąc, Georukha jest wieloletnią rośliną wodną o masie przydatnych nieruchomości.

Złożoność: średni Porcje: 1KolacjaPrzekąskaWegetarianizmUrodzinyBufetSkładniki dla 1 porcjiCienka krawędź jagnięciny – 100 gOlej roślinny – 200 gSłodka musztarda – 10 gsuche nasiona gorczycy – 5 gTruskawki – 100 gBiała porzeczka -20 gDaleki wschód rzepy – 5 szt.Arkusz leczniczy Georukhi – 30 gOlkhov Srack – 1 garśćolej czosnkowy do smakuSól do smaku Tabela miar i skal Przepis na gotowanieNiewygodny ekranKliknij, aby ekran nie był zdenerwowany podczas gotowania. Ekran powróci do zwykłego trybu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu funkcji

Krok 1

Odetnij żyły i tłuszcz z mięsa, pokrój w małą kostkę.

Krok 2

Kilkakrotnie wlej nasiona gorczycy w wrzącą wodę, gotuj przez minutę i opuść ją do łaźni lodowej.

Krok 3

Rozpocznij truskawki – gęste i dojrzałe, zdejmij z boku, miękkie i brzydkie, aby trochę kopać trociny i ugniatanie tłuczonych ziemniaków.

Krok 4

Wymieszaj z łyżką słodkiej musztardy, dodaj odrobinę parzonych ziaren musztardy i ubij za pomocą ubiórek, stopniowo dodając olej roślinny, aż IOLI otrzyma gruby sos. Dopraw sos olejem czosnku i solą do smaku.

Krok 5

Odrzuć jagnięcy sosem, dodaj kilka całych truskawek i włóż liście dalekiego wschodnie rzepy. Przykryj liście Jeruhi. Obowiązkowe w przypadku białej porzeczki.

PRZY OKAZJI

Przepis jest dostarczany przez Nikita Zapryaginszef kuchni restauracji północnej kuchni Bjorn.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja