Szybki dżem brzoskwiniowy

Szybki dżem brzoskwiniowy

Tatiana M. 18 sierpnia 2016 r0,00 (0)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzSzybki dżem brzoskwiniowy Do przepisu

Bardzo smaczne, proste, aromatyczne!

Złożoność: łatwo Kalorie: 4532,00 kcal/porcja Porcje: 1 Używany: 10,80 g/1,20 g/1132,60GotowaniePustySKŁADNIKI NA 1 PORCJĘbrzoskwinie (przygotowane) 1,2 kgcukier 1 kg Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Brzoskwinie umyć, usunąć pestki, pokroić w kostkę, wrzucić do blendera i zmiksować na gładkie puree.

Krok 2

Dodać cukier, wymieszać, postawić na małym ogniu.

Krok 3

Gotuj po ugotowaniu przez 30 minut. (do pożądanego stopnia zagęszczenia).

Krok 4

Ułożyć w wysterylizowanych słoikach i zwinąć.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja