Surowy dżem feijoa

Surowy dżem feijoa

Natalia 20 listopada 20144,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0Komentarz

Feijoa puree z cukrem to najlepsza opcja, aby zachować wszystkie korzystne właściwości tej jagody.

Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 30 minutDżemPustySos/dressingWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmMenu dla dzieciSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘFeijoa – 1 kgCukier – 1 kg Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Owoce feijoa umyj i odetnij suche kwiatostany.

Krok 2

Posiekaj i włóż do blendera. Lepiej położyć to na części.

Krok 3

Zmiksuj feijoa blenderem. Do blendera dodać cukier i jagody. Pokonaj dobrze.

Krok 4

Rozdzielić do słoików. Przykryj plastikowymi pokrywkami. Przechowywać w lodówce.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja