Surowy dżem feijoa
Natalia 20 listopada 20144,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0Komentarz
Feijoa puree z cukrem to najlepsza opcja, aby zachować wszystkie korzystne właściwości tej jagody.
Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 30 minutDżemPustySos/dressingWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmMenu dla dzieciSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘFeijoa – 1 kgCukier – 1 kg Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekran
Krok 1
Owoce feijoa umyj i odetnij suche kwiatostany.
Krok 2
Posiekaj i włóż do blendera. Lepiej położyć to na części.
Krok 3
Zmiksuj feijoa blenderem. Do blendera dodać cukier i jagody. Pokonaj dobrze.
Krok 4
Rozdzielić do słoików. Przykryj plastikowymi pokrywkami. Przechowywać w lodówce.