Przyprawa pomidorowo-chrzanowa
Ilona Zakirova 22 sierpnia 20060,00 (0)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0Komentarz Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 15 minut Dodać. czas: 15 minutSos/dressingSKŁADNIKI NA 1 PORCJĘpomidory 1 kgchrzan 200 gocet 5% 20 mlcukier 100 grsól 20 gr Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekran
Krok 1
Pomidory pokroić i przejść przez maszynę do mięsa. Posiekaj także czosnek i chrzan.
Krok 2
Do mieszanki warzywnej dodaj sól, cukier, ocet i wszystko wymieszaj.
Krok 3
Włóż przyprawy do słoików i zamknij pokrywki. Przechowywać w chłodnym miejscu.