Przyprawa agrestowa do dań mięsnych

Przyprawa agrestowa do dań mięsnych

gastronomia 22 czerwca 20075.00(1)Dodaj do ulubionychUdział1424.jpg Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 89,88 kcal/porcja Porcje: 10 Gotowanie: 1 godzina Używany: 2,65 g/0,35 g/21,97Sos, dressingWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmSKŁADNIKI NA 10 PORCJI1–2 łyżeczki cukier do smaku1 kg niedojrzałego zielonego agrestu300 g czosnku Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Jagody opłukać, odsączyć i osuszyć. Obierz czosnek. Całość przepuścić przez maszynkę do mięsa, dokładnie wymieszać i umieścić w przygotowanych, dobrze umytych, suchych słoikach. Przykryj pergaminem i przechowuj w chłodnym miejscu. Przed podaniem dodać cukier do smaku.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja