Szczaw konserwowy gastronomia 31 sierpnia 2015 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 12,67 kcal/porcja Porcje: 3 Gotowanie: 1 godzina 30 minut
ArtData Konferencja
Dżem brzoskwiniowy gastronomia 31 sierpnia 2015 r Do przepisu Dżem brzoskwiniowy to doskonały preparat na zimę. Tak, będziesz musiał trochę popracować
ArtData Konferencja
Pestki dyni z curry, imbirem i kminkiem gastronomia 27 sierpnia 2015 Do przepisu Zazwyczaj krojąc dynię, z jakiegoś powodu wyrzucamy pestki.
ArtData Konferencja
Sos jabłkowy Alena Spirina 18 sierpnia 2015 Do przepisu Oferujemy trzy możliwości przygotowania musu jabłkowego – na kuchence, w piekarniku i w powolnej kuchence.
ArtData Konferencja
Dżem śliwkowy z żelatyną gastronomia 18 sierpnia 2015 Do przepisu Z niewielu owoców można zrobić tak wspaniały powideł śliwkowy, bogaty w błonnik i pektyny.
ArtData Konferencja
Mleko ryżowe w powolnej kuchence gastronomia 30 lipca 2015 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 12 godzMulticookerGotowanieŚniadaniePopołudniowa
ArtData Konferencja
Dżem śliwkowo-jabłkowy gastronomia 25 lipca 2015 r Do przepisu Przepisy na śliwki na zimę są niemożliwe bez powideł śliwkowych. Świetnie smakuje z naleśnikami
ArtData Konferencja
Dżem z cukinii z jabłkami gastronomia 22 lipca 2015 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Kalorie: 116,15 kcal/porcja Porcje: 2 Gotowanie: 1 godzina
ArtData Konferencja
Kompot z nektarynek i śliwek gastronomia 15 lipca 2015 r Do przepisu Niech ten kompot z nektarynek i śliwek stanie się dla Ciebie nie tylko napojem, który ugasi.
ArtData Konferencja
Dżem brzoskwiniowo-miodowy gastronomia 13 lipca 2015 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie: 1 godzina 50 minutMikserGotowanieKonserwowanieŚniadaniePopołudniowa
ArtData Konferencja