Przygotowania do zimy
Krem cytrynowy gastronomia 22 listopada 2015 r Do przepisu Krem cytrynowy, czyli „twaróg” (angielski twaróg), to wykwintny, niezwykle aromatyczny przysmak
Dżem cytrusowy gastronomia 22 listopada 2015 r Do przepisu Proporcje owoców cytrusowych w tym dżemie można zmieniać według własnych upodobań (im więcej
Aromatyzowana oliwa z oliwek gastronomia 22 listopada 2015 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 612,41 kcal/porcja Porcje: 8 Gotowanie: 15 minut
Sól smakowa gastronomia 22 listopada 2015 r Do przepisu Sól wydaje się powoli wychodzić z łask i nie jest już postrzegana wyłącznie jako „biała trucizna”.
Grube ciasto francuskie gastronomia 11 listopada 2015 r To ciasto francuskie, przygotowane w pośpiechu, doskonale zastąpi kupne ciasto francuskie w przepisach
Pikantna marmolada dyniowa gastronomia 24 września 2015 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 6 Gotowanie: 1 godzina 30 minutGotowanieKolacjaPustyMenu
Dżem śliwkowo-jabłkowy gastronomia 23 września 2015 r Do przepisu Do konfitury śliwkowo-jabłkowej postanowiliśmy dodać kardamon, który najlepiej wpłynął
Dżem śliwkowo-pomarańczowy gastronomia 23 września 2015 r Do przepisu Przepisy na śliwki na zimę muszą obejmować powidła śliwkowe z pomarańczą.
Dżem gruszkowo-śliwkowy gastronomia 22 września 2015 r Do przepisu Przepisy na śliwki na zimę są niezwykle różnorodne i nie sposób ich sobie wyobrazić
Prosty dżem śliwkowy gastronomia 22 września 2015 r Do przepisu Do zrobienia tak prostego powideł śliwkowych nie trzeba specjalnych umiejętności kulinarnych