Marynowane cytryny gastronomia 09 lutego 2015 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 10 Gotowanie: 4 godzinyMarynowaniePustyWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmSKŁADNIKI
ArtData Konferencja
Dżem rabarbarowo-jabłkowy z miętą gastronomia 02 lutego 2015 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 3 Gotowanie: 1 godzinaGotowanieDeserPustyWegetarianizm
ArtData Konferencja
Wino jabłkowe z dodatkiem czarnego bzu gastronomia 27 stycznia 2015 r Do przepisu Domowe wino jabłkowe pachnie fantastycznie. Po otwarciu butelki i po
ArtData Konferencja
Marynowane śliwki z czosnkiem gastronomia 26 stycznia 2015 r Do przepisu Marynowane śliwki z czosnkiem to po prostu bomba! Tę pikantną przystawkę na zimę
ArtData Konferencja
Domowa bresaola gastronomia 15 grudnia 2014 r Do przepisu Stopień trudności: trudny Porcje: 12 Gotowanie: 2 godziny 40 minut Dodać. czas: 680 godzKuchnia
ArtData Konferencja
Ciasto z dużą ilością tłuszczu jagnięcego na somsę gastronomia 17 listopada 2014 Do przepisu Z tego ciasta przygotowuje się dużą, puszystą i miękką somsę.
ArtData Konferencja
Kourdak (kourdak, kavurdak) gastronomia 16 listopada 2014 Do przepisu Wyobraź sobie, że wybierasz się na łono natury, na przykład do nieumeblowanego po
ArtData Konferencja
Przetwory z fasoli gastronomia 17 września 2014 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 10 Gotowanie: 2 godziny 30 minutPustyWegetarianizm
ArtData Konferencja
Nadziewane pomidory gastronomia 17 września 2014 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 2 Gotowanie: 1 godzinaPustyWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmSKŁADNIKI
ArtData Konferencja
Kwaśny sos śliwkowy gastronomia 17 września 2014 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 2 Gotowanie: 1 godzinaPustyWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmSKŁADNIKI
ArtData Konferencja