Brzoskwinie we własnym soku na zimę Do przepisu Przepis na soczyste brzoskwinie we własnym soku na zimę to bomba! Będziesz musiał trochę popracować, pokroić
ArtData Konferencja
Cukinia z pomidorami i marchewką na zimę Do przepisu Cukinia z pomidorami i marchewką na zimę to smaczny i prosty preparat, którego przepis był popularny już w czasach.
ArtData Konferencja
Kawior dyniowy z pomidorami Do przepisu Kawior dyniowy z pomidorami zakonserwowany na zimę to jedna z ulubionych i najpopularniejszych przekąsek warzywnych.
ArtData Konferencja
Kapusta prowansalska Do przepisu Kapusta prowansalska to jeden z klasycznych przepisów na to, co można przyrządzić z kiszonej kapusty. To sałatka z kapusty
ArtData Konferencja
Bakłażany z papryką na zimę Do przepisu Innym sposobem na urozmaicenie asortymentu domowych „słoików” jest przygotowanie bakłażanów z papryką na zimę.
ArtData Konferencja
Marynowane pieczone buraki Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 119,39 kcal/porcję Porcje: 6 Gotowanie: 1 godzina 30 minut Używany: 1,46 g/8,59
ArtData Konferencja
Bakłażany z pomidorami na zimę Do przepisu Aby przygotować bakłażany i pomidory na zimę, „małe niebieskie” należy najpierw dokładnie udusić w gęstym przecierze
ArtData Konferencja
Bakłażany po koreańsku na zimę Do przepisu Gotowanie bakłażanów po koreańsku na zimę jest szczególnie opłacalne dla tych, którzy preferują przekąski warzywne
ArtData Konferencja
Bakłażany z czosnkiem na zimę Do przepisu Przygotuj bakłażany z czosnkiem na zimę, a będziesz mieć pod ręką wspaniałą przystawkę, którą można podawać zarówno
ArtData Konferencja
Warzywa z makrelą na zimę Do przepisu Warzywa z makrelą na zimę to doskonały preparat dla miłośników owoców morza. Domowa sałatka z makreli okazuje się
ArtData Konferencja