Przygotowania do zimy
Kompot gruszkowy w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Złożoność: łatwo Porcje: 2 Gotowanie: 15 minutGotowanieDrinkSzybkoSKŁADNIKI
Dżem cytrynowy w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minutWypiekacz chlebaGotowanieDeserSKŁADNIKI
Prefabrykowany kompot owocowy w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 3 Gotowanie: 1 godzinaGotowanieDrinkSzybkoSKŁADNIKI
Kompot jabłkowy w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 3 Gotowanie: 1 godzinaGotowanieDrinkSzybkoSKŁADNIKI
Marynowane buraki w słoiku gastronomia 25 sierpnia 2013 Do przepisu Marynowane buraki w słoiku nie są najpopularniejszą przekąską: wielu nawet o niej nie
Rosół warzywny gastronomia 12 sierpnia 2013 Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 6 Gotowanie: 1 godzinaGotowaniePustyWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmSKŁADNIKI
Dżem melonowo-truskawkowy w powolnej kuchence gastronomia 10 sierpnia 2013 Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 1 godzinaGotowaniePustySKŁADNIKI
Dżem gruszkowy z winem gałkowym muszkatołowym w powolnej kuchence gastronomia 10 sierpnia 2013 Do przepisu Złożoność: łatwo Porcje: 2 Gotowanie: 1 godzinaPustySKŁADNIKI
Dżem z agrestu królewskiego w powolnej kuchence gastronomia 10 sierpnia 2013 Do przepisu Złożoność: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minutGotowaniePustySKŁADNIKI
Dżem truskawkowo-wiśniowy gastronomia 10 lipca 2015 r Do przepisu Jest krótki okres w roku, kiedy można zrobić dżem truskawkowo-wiśniowy. Nie przegap tego!