Przygotowania do zimy
Marynaty do jagnięciny, drobiu i dziczyzny gastronomia 13 września 2013 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 15 minutMarynowaniePustySKŁADNIKI
Dżem figowy w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 1 godzina 30 minutGotowanieDeserSKŁADNIKI
Dżem skórkowy z anyżem w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minutGotowanieDeserSKŁADNIKI
Dżem wiśniowy w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minutGotowanieDeserSKŁADNIKI
Przyprawione śliwki w marynacie w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie: 30 minutMarynowanieDeserSKŁADNIKI
Dżem porzeczkowy z syropem migdałowym w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 2 Gotowanie: 1 godzina
Dżem z cukinii w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 1 godzina 30 minutGotowanieDeserSKŁADNIKI
Kompot wiśniowy w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Złożoność: łatwo Porcje: 2 Gotowanie: 15 minutGotowanieDrinkSzybkoSKŁADNIKI
Dżem pomarańczowy w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 434,64 kcal/porcja Porcje: 2 Gotowanie
Dżem wiśniowy w powolnej kuchence gastronomia 10 września 2013 r Do przepisu Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minutGotowanieDeserSKŁADNIKI