Przygotowania do zimy
Chutney ze słodkiej cebuli gastronomia 09 grudnia 2013 Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Kalorie: 128,55 kcal/porcja Porcje: 2 Gotowanie: 1 godzina
Najszybszy dżem jagodowy z miętą gastronomia 09 grudnia 2013 Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 2 Gotowanie: 15 minutGotowaniePustyWegetarianizm
Dżem melonowy z kurkumą i wanilią gastronomia 07 grudnia 2013 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 2 Gotowanie: 2 godziny 30 minutPustyWegetarianizm
Dżem ze skórki arbuza z limonką gastronomia 07 grudnia 2013 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 2 Gotowanie: 2 godziny 30 minutGotowaniePrzekąskaWegetarianizm
Słodko-kwaśna przyprawa na bazie winogron i chili gastronomia 03 grudnia 2013 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 2 Gotowanie: 2 godziny
Dżem truskawkowy gastronomia 27 listopada 2013 Do przepisu Pod żadnym pozorem nie myć truskawek! To bardzo delikatna jagoda, natychmiast wchłania ciecz
Przyprawa brzoskwiniowa z trawą cytrynową i imbirem gastronomia 25 listopada 2013 Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 2 Gotowanie: 1 godzinaPustyWegetarianizm
Dżem malinowy bez pestek gastronomia 23 listopada 2013 Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 2 Gotowanie: 1 godzinaPustyWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmSKŁADNIKI
Konfitura śliwkowa z rodzynkami rumowymi gastronomia 22 listopada 2013 Do przepisu Do takiej konfitury nadają się nawet gęste, niedojrzałe lub po prostu
Pikantny dżem pomidorowy z jabłkami gastronomia 21 listopada 2013 Do przepisu Dżem ten można zrobić z kilku odmian pomidorów – różnych kolorów i