Tradycyjny angielski minsmith gastronomia 25 czerwca 2013 Do przepisu Legumina dosłownie przetłumaczone z angielskiego – „mięso mielone”.
ArtData Konferencja
Konfitura z udka z kaczki gastronomia 25 czerwca 2013 Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minutKuchnia francuskaPustySKŁADNIKI
ArtData Konferencja
Krewetki marynowane po chińsku gastronomia 25 czerwca 2013 Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minutMarynowanieKuchnia
ArtData Konferencja
Mięso po mołdawsku gastronomia 24 czerwca 2013 r Do przepisu Zwykle słowo „gulasz” nie sprawia wiele radości. Cóż, może gdybyś miał szczęśliwe dzieciństwo
ArtData Konferencja
Smalec gęsi po niemiecku gastronomia 24 czerwca 2013 r Do przepisu Słowo „smalec” emanuje czymś rustykalnym. Pamiętam gotowane ziemniaki, jajecznicę na
ArtData Konferencja
Pianka jabłkowa gastronomia 23 czerwca 2013 r Do przepisu Rodzice dbający o integralność zębów swoich dzieci nie powinni dawać im słodyczy, czekoladowych
ArtData Konferencja
Suszone buraki z przyprawami gastronomia 23 czerwca 2013 r Do przepisu W ten sam sposób z marchwi, pasternaka i rzepy można przygotować „chipsy” warzywne.
ArtData Konferencja
Karczochy w oliwie z oliwek gastronomia 23 czerwca 2013 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 2 Gotowanie: 2 godziny 30 minutPustySKŁADNIKI
ArtData Konferencja
Suszone pomidory koktajlowe gastronomia 23 czerwca 2013 r Do przepisu Prawo suszonych pomidorów: śnimy o nich, suszymy je i zjadamy, abyśmy mogli znów
ArtData Konferencja
Półmisek warzyw gastronomia 22 czerwca 2013 r Do przepisu Włosi rozumieją, jeśli chodzi o przekąski. Mają tam tak zwane „antipasti” – różne słodkie przysmaki
ArtData Konferencja