Przygotowania do zimy
Tradycyjny angielski minsmith gastronomia 25 czerwca 2013 Do przepisu Legumina dosłownie przetłumaczone z angielskiego – „mięso mielone”.
Konfitura z udka z kaczki gastronomia 25 czerwca 2013 Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minutKuchnia francuskaPustySKŁADNIKI
Krewetki marynowane po chińsku gastronomia 25 czerwca 2013 Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minutMarynowanieKuchnia
Mięso po mołdawsku gastronomia 24 czerwca 2013 r Do przepisu Zwykle słowo „gulasz” nie sprawia wiele radości. Cóż, może gdybyś miał szczęśliwe dzieciństwo
Smalec gęsi po niemiecku gastronomia 24 czerwca 2013 r Do przepisu Słowo „smalec” emanuje czymś rustykalnym. Pamiętam gotowane ziemniaki, jajecznicę na
Pianka jabłkowa gastronomia 23 czerwca 2013 r Do przepisu Rodzice dbający o integralność zębów swoich dzieci nie powinni dawać im słodyczy, czekoladowych
Suszone buraki z przyprawami gastronomia 23 czerwca 2013 r Do przepisu W ten sam sposób z marchwi, pasternaka i rzepy można przygotować „chipsy” warzywne.
Karczochy w oliwie z oliwek gastronomia 23 czerwca 2013 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 2 Gotowanie: 2 godziny 30 minutPustySKŁADNIKI
Suszone pomidory koktajlowe gastronomia 23 czerwca 2013 r Do przepisu Prawo suszonych pomidorów: śnimy o nich, suszymy je i zjadamy, abyśmy mogli znów
Półmisek warzyw gastronomia 22 czerwca 2013 r Do przepisu Włosi rozumieją, jeśli chodzi o przekąski. Mają tam tak zwane „antipasti” – różne słodkie przysmaki