Przygotowania do zimy
Sos Satsebeli gastronomia 12 sierpnia 2011 Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 15 minutKuchnia gruzińskaSos, dressingWegetarianizm
Kawior warzywny gastronomia 04 sierpnia 2011 Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 90,53 kcal/porcję Porcje: 10 Gotowanie: 1 godzina Używany: 1,51
Przystawka z bakłażana gastronomia 02 sierpnia 2011 Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 41,29 kcal/porcja Porcje: 80 Gotowanie: 1 godzina Używany
Konfitura z malin i czerwonych porzeczek w powolnym naczyniu gastronomia 10 sierpnia 2013 Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 1 godzina
Chipsy owocowe gastronomia 31 lipca 2013 r Do przepisu Złożoność: przeciętny Kalorie: 107,67 kcal/porcję Porcje: 6 Gotowanie: 2 godziny 30 minut Używany
Kandyzowany imbir gastronomia 06 lipca 2013 r Do przepisu Wśród suszonych owoców kandyzowany imbir ma szczególną wartość. Rzadko kiedy ktoś odważa się
Deser kokosowy z rumem gastronomia 06 lipca 2013 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minutPustySKŁADNIKI NA 1
Kijowski suchy dżem gastronomia 05 lipca 2013 r Do przepisu Dlaczego z Kijowa? A dlaczego dżem? W dawnych czasach kandyzowane owoce nazywano „suchym dżemem”.
Konfitura dyniowa z mandarynkami gastronomia 05 lipca 2013 r Do przepisu Ile dżemów i konfitur próbowaliśmy w naszym gastronomicznym życiu, aż strach policzyć.
Wino truskawkowo-porzeczkowe gastronomia 02 lipca 2013 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minutDrinkSKŁADNIKI