Przygotowania do zimy
Dżem rabarbarowy z zielonymi jabłkami i imbirem gastronomia 05 maja 20105.00(1)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 3
Chrzan jabłkowy gastronomia 23 października 20095.00(2)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 42,09 kcal/porcję Porcje
Kawior z bakłażana i dyni gastronomia 12 października 20090,00 (0)WskaźnikRatowaćUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje
Likier wiśniowy gastronomia 17 września 20095,00 (4)WskaźnikRatowaćUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 345,26 kcal/porcja
Kompot gruszkowy gastronomia 16 września 20090,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Kalorie: 215,00 kcal/porcja Porcje
Kawior warzywny na zimę w powolnej kuchence gastronomia 06 czerwca 20134.40(5)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Złożoność: przeciętny Porcje: 3 Gotowanie
Rosół jabłkowy z figami i suszonymi śliwkami w powolnej kuchence gastronomia 07 maja 2013 r0,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Złożoność: łatwo Porcje
Konfitura z pora gastronomia 04 kwietnia 20134,75 (4)WskaźnikRatowaćUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Faraon Cheops rozdawał naręcze porów swoim
Dżem jabłkowy z orzechami włoskimi w powolnej kuchence gastronomia 26 lutego 2013 r0,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Złożoność: łatwo Porcje: 350
Chrzan z malinami gastronomia 19 lutego 2013 r5,00 (1)WskaźnikRatowaćUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 6 Gotowanie