Przygotowania do zimy
Konserwowa czerwona cebula gastronomia 01 października 20080,00 (0)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień trudności
Brzoskwinie zakonserwowane w winie gastronomia 01 października 20080,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 1 Gotowanie
Pachnący dżem owocowy gastronomia 01 października 20084,50(2)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 1 godzinaPustySKŁADNIKI
Dżem jabłkowy według angielskiego przepisu gastronomia 01 października 20085,00 (2)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień
Marynowane jabłka gastronomia 30 września 20085.00(2)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 190,21 kcal/porcja Porcje
Nadziewane bakłażany gastronomia 26 września 20085.00(2)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: trudny Kalorie: 42,00 kcal/porcja Porcje
Przyprawa Połtawa gastronomia 23 września 20080,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minutKuchnia
Przycinaj tklapi gastronomia 28 lipca 2011 r5,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje
Dżem pomarańczowy ze skórką gastronomia 27 lipca 2011 r4,50(2)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Jaki cudowny jest ten dżem ze skórki pomarańczowej!
Marynowane warzywa gastronomia 11 lipca 2011 r0,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 6 Gotowanie: 2 godziny 30 minutMarynowaniePustyWegetarianizm