Przygotowania do zimy
Cukier waniliowy z fiołkami gastronomia 15 grudnia 20080,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny
Garnek z rumem gastronomia 18 listopada 20084,60(5)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Przygotuj rumtopf na super owocowy deser na Boże Narodzenie.
Marynowane grzyby gastronomia 18 listopada 20084.00(1)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Rozpocznij przygotowania 8-12 dni przed podaniem.
Kompot z suszonej dzikiej róży gastronomia 18 listopada 20084,50(2)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Koniecznie przygotuj suchy kompot z dzikiej róży na zimę.
Ocet jabłkowy gastronomia 07 listopada 20084,50(4)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 1454,00 kcal/porcja Porcje: 1
Galaretka miętowa gastronomia 31 października 20084,00 (3)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje
Kawior pomarańczowy gastronomia 29 października 20080,00 (0)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień trudności: przeciętny
Papryka w oleju z ziołami gastronomia 29 października 20085,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień trudności
Marynowanie grzybów. Metoda na zimno gastronomia 02 października 20085.00(1)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Do marynowania na zimno nadają się grzyby
Suszone grzyby gastronomia 02 października 20085.00(1)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 30 minut Dodać.