Przygotowania do zimy
Dereń marynowany gastronomia 02 września 20091,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie
Galaretka z czerwonej porzeczki gastronomia 02 września 20090,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 133,64 kcal/porcję
Różne świeże jagody gastronomia 01 września 20090,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 12712,00 kcal/porcja Porcje
Solone grzyby mleczne gastronomia 31 sierpnia 20095.00(1)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Solone grzyby mleczne przygotowane według tego przepisu
Dżem wiśniowy z pestkami gastronomia 31 sierpnia 20095.00(2)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Są specjalni fani konfitury wiśniowej z pestkami: uważają
Marynowana cebula gastronomia 31 sierpnia 20090,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Ta marynowana cebula dobrze komponuje się z mięsami, zwłaszcza
Dżem brzoskwiniowy z pomarańczami gastronomia 27 sierpnia 20090,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 6064,00 kcal/porcja
Kawior warzywny na zimę gastronomia 26 sierpnia 20094,50(2)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 121,21 kcal/porcja Porcje
Całe bakłażany konserwowe gastronomia 20 sierpnia 20094.00(2)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 1480,00 kcal/porcja
Dżem jabłkowy gastronomia 20 sierpnia 20094.33(3)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 7155,00 kcal/porcja Porcje: 2