Przygotowania do zimy
Dżem wiśniowy z pestkami moreli gastronomia 22 czerwca 20074,67 (3)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Wiśnie, których pełno
Marynowana cukinia z czerwonymi porzeczkami i papryką z agrestem gastronomia 22 czerwca 20074,67(3)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Marynowana papryka
Solone bakłażany faszerowane warzywami gastronomia 22 czerwca 20074,67 (3)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień trudności
Bakłażan na zimowy lunch gastronomia 22 czerwca 20075,00 (4)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Tak przygotowane bakłażany
Ketchup z jabłkami gastronomia 22 czerwca 20075.00(4)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Domowy ketchup z jabłkami to wariacja na temat klasycznego motywu
Kompot „Zmęczone śliwki” gastronomia 22 czerwca 20075,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień trudności: łatwo
Konfitura z kiwi i agrestu gastronomia 22 czerwca 20075.00(2)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Konfiturą tą można nadziewać ciasta, bułki i ciasta.
Lecho z koncentratem pomidorowym na zimę gastronomia 22 czerwca 20075,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Nawet najbardziej
Marmolada agrestowa gastronomia 22 czerwca 20075.00(1)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Marmolada agrestowa to idealna przekąska: smaczna, zdrowa i
Pieprz w sosie miodowym gastronomia 22 czerwca 20075,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdziałnieokreślonyKomentarz Do przepisu Stopień trudności: łatwo