Przygotowania do zimy
Konfitura z agrestu i banana gastronomia 22 czerwca 20070,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Oryginalna konfitura dla miłośników żelowanych dżemów.
Marynowany imbir gastronomia 22 czerwca 20070,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Marynowany imbir można przechowywać dość długo w chłodnym miejscu.
Różne kompoty owocowe gastronomia 22 czerwca 20070,00Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Talerz owoców w puszkach można przygotować z dowolnych owoców.
Bakłażan marynowany z miętą gastronomia 22 czerwca 20074.00(1)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Kalorie: 409,00 kcal/porcja
Kapusta marynowana z ostrą papryką gastronomia 22 czerwca 20074.00(2)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Kapusta kiszona z papryczką chili to podwójna przyjemność.
Kompot ze śliwek i aronii gastronomia 22 czerwca 20074.00(1)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Kompot ze śliwek i aronii przygotowuje się bardzo prosto
Namoczona dynia z jabłkami i trawą cytrynową gastronomia 22 czerwca 20074.00(1)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie
Sałatka Ogórkowa gastronomia 22 czerwca 20074.00(1)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 55,00 kcal/porcja Porcje: 10
Solona mini dynia, bakłażany i cukinia gastronomia 22 czerwca 20074.00(3)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Solona mini dynia, bakłażan i cukinia mogą
Chutney ze śliwek, cebuli i pietruszki gastronomia 22 czerwca 20074.00(1)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 0,00 kcal/porcję