Pianka morelowa Do przepisu Pianki morelowe to idealny naturalny przysmak, który nada przewagę każdej marmoladzie kupowanej w sklepie. Niektórzy mogą być
ArtData Konferencja
Wiśnie we własnym soku Do przepisu Wiśnie we własnym soku to prawdziwy prezent dla domowego cukiernika: o każdej porze roku można z nich przygotować ciasta
ArtData Konferencja
Sałatka z buraków, papryki i pomidorów na zimę Do przepisu Sałatka z buraków, papryki i pomidorów na zimę to w zasadzie preparat dwa w jednym.
ArtData Konferencja
Lekko solone ogórki z octem Do przepisu Jeśli lubisz smak marynowanych warzyw, przygotuj lekko solone ogórki z kęsem. To jeden z najszybszych sposobów
ArtData Konferencja
Lekko solone ogórki dziennie Do przepisu Jak przygotować lekko solone ogórki dzień wcześniej? Sekret jest prosty: użyj gorącej solanki. Jeśli ogórki „dojrzeją”
ArtData Konferencja
Konserwowanie zielonego groszku Do przepisu Konserwowanie zielonego groszku to sposób na maksymalne zachowanie jego smaku i zalet. Wiadomo, że groszek
ArtData Konferencja
Dżem miętowy Do przepisu Czy wiesz, że miętę można nie tylko suszyć? Dżem miętowy okazuje się bardzo aromatyczny i zachowuje swoje korzystne właściwości.
ArtData Konferencja
Dżem morelowy z lawendą Do przepisu Konfitura morelowa z lawendą to wykwintny przysmak, który łączy w sobie słodycz dojrzałych moreli i niepowtarzalny
ArtData Konferencja
Sałatka z kostki bens z cukinii na zimę Do przepisu Sałatka z kostki cukinii na zimę od dawna stała się popularnym preparatem ludowym. Są nawet młode gospodynie domowe,.
ArtData Konferencja