Dżem z pestek wiśni Do przepisu Wiele osób uważa, że ​​dżem wiśniowy bez pestek jest najsmaczniejszy i najbardziej lubiany. Przygotowanie jest bardzo proste
ArtData Konferencja
Dżem z wiciokrzewu na zimę Do przepisu Dżem z wiciokrzewu na zimę to domowy dżem, który pozwoli Ci w pełni cieszyć się smakiem lata w chłodne dni. Dżem...
ArtData Konferencja
Kompot z rokitnika na zimę Do przepisu Kompot z rokitnika na zimę przygotowywany jest metodą „podwójnego zalewania” i nie wymaga dodatkowej pasteryzacji.
ArtData Konferencja
Prosty dżem z rokitnika Do przepisu Prosty dżem z rokitnika też jest piękny. Całe jagody z bursztynowymi koralikami, tonące w przezroczystym syropie.
ArtData Konferencja
Rokitnik z cukrem i gotowaniem Do przepisu Rokitnik z cukrem i gotowaniem przygotowuje się na zasadzie pięciominutowego dżemu. Okres dojrzewania rokitnika
ArtData Konferencja
Najsmaczniejszy dżem z pigwy Do przepisu Najsmaczniejszy dżem pigwowy smakiem i konsystencją przypomina nieco dżem jabłkowy. Ale jednocześnie będzie miał
ArtData Konferencja
Dżem żurawinowy Pyatiminutka Do przepisu W sezonie na jagody północne – od wczesnej jesieni do późnej wiosny, kiedy w zamrażarkach są jeszcze zapasy –
ArtData Konferencja
Kapusta kiszona z chrzanem Do przepisu Kapusta kiszona z chrzanem ma wszystkie właściwości kapusty zwykłej, do klasycznego kwaśnego smaku i aromatu dodano
ArtData Konferencja
Dżem winogronowy Kishmish Do przepisu Jest to dżem z deserowej odmiany winogron. Kishmish to bezpestkowa, słodka odmiana, z której powstają rodzynki.
ArtData Konferencja
Dżem winogronowy z pestkami Do przepisu Dżem winogronowy można również przygotować z pestek. Najczęściej do takiego dżemu używa się odmian „Isabella” i
ArtData Konferencja