Szczaw konserwowy z solą Do przepisu Jeśli chcesz cieszyć się smakiem letniej zupy zimą, już w połowie maja będziesz musiał przygotować konserwowy szczaw z solą.
ArtData Konferencja
Dżem z mniszka lekarskiego z cytryną Do przepisu Dżem z mniszka lekarskiego robi się w pierwszych dziesięciu dniach maja, kiedy nie ma jeszcze innych jagód i owoców.
ArtData Konferencja
Dżem stożkowy Do przepisu Zaczęto robić dżemy z szyszek na Rusi jeszcze przed pojawieniem się cukru. Jak to? Tak, bardzo proste, kochanie.
ArtData Konferencja
Dżem pigwowy ze skórką cytrynową Do przepisu Podczas gotowania pigwa zmieni kolor z żółtego na czerwony, a otrzymasz magiczny dżem z pigwy.
ArtData Konferencja
Feijoa puree z żurawiną i cukrem Do przepisu Jagody czy owoce przecierane cukrem są zdecydowanie zdrowsze od tych przygotowanych metodą obróbki cieplnej.
ArtData Konferencja
Dżem Feijoa z orzechami włoskimi Do przepisu Zarówno feijoa, jak i orzechy włoskie są bogate w witaminy i mikroelementy. Dlatego dżem feijoa z orzechami
ArtData Konferencja
Dżem pieprzowo-imbirowy Do przepisu Ocet winny można zastąpić świeżo wyciśniętym sokiem z cytryny. Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 50 minut Dodać.
ArtData Konferencja
Dżem z nektarynek na zimę Do przepisu Jeśli nigdy nie robiliście dżemu nektarynowego, zdecydowanie powinniście tego spróbować. Latem pojawiają się soczyste, gładkie owoce.
ArtData Konferencja
Język teściowej z cukinii Do przepisu Język teściowej z cukinii to najlepszy sposób na zachowanie warzyw na długą zimę. Zwłaszcza jeśli przywiozłeś obfite
ArtData Konferencja
Pieczony kawior z bakłażana Do przepisu Gotowanie kawioru „zagranicznego” z kawioru „niebieskiego” to ulubione zajęcie tysięcy gospodyń domowych na początku jesieni.
ArtData Konferencja