Sos z cukinii i rodzynek Do przepisu Sos z cukinii można zjeść od razu lub przechowywać w słoikach na zimę. Podawać z pieczonymi warzywami lub grillowanym serem.
ArtData Konferencja
Kompot agrestowy z cytryną i miętą Do przepisu Kompot agrestowy z cytryną i miętą ma doskonale zbilansowany smak. Faktem jest, że jeśli przygotujesz napój
ArtData Konferencja
Dżem agrestowy przez maszynę do mięsa Do przepisu Jeśli masz dużo dojrzałych agrestów na raz, to jednym z najprostszych sposobów na przygotowanie smacznego
ArtData Konferencja
Dżem z czerwonej porzeczki na zimę Do przepisu Jeśli nie chcesz brać tabletek podczas przeziębienia, koniecznie przygotuj dżem z czerwonej porzeczki na zimę.
ArtData Konferencja
Dżem malinowy na zimę Do przepisu W każdym rosyjskim domu dżem malinowy przygotowywany jest na zimę od czasów starożytnych. Był to nie tylko pyszny poczęstunek do herbaty z.
ArtData Konferencja
Domowy ketchup Do przepisu Ketchup to chyba najpopularniejszy sos pomidorowy. A domowy ketchup jest zdecydowanie zdrowszy i smaczniejszy niż ketchup kupowany w sklepie.
ArtData Konferencja
Chutney morelowy po tajsku Do przepisu Podawaj chutney morelowy do tłustego drobiu i mięs, a także do serów. Złożoność: łatwo Porcje: 2 Gotowanie: 45 minutGotowanieDeserPustyWegetarianizm
ArtData Konferencja
Dżem jagodowy od szefa kuchni Aleksieja Aizena Do przepisu Ten „dżem” zawiera minimalną ilość cukru i zachowuje cały smak, aromat i większość witamin zawartych w jagodach.
ArtData Konferencja
Domowy dżem morelowy Do przepisu Domowy dżem morelowy pomoże w wielu różnych sytuacjach. Można go po prostu zjeść czysty z herbatą, posmarować kromką świeżego
ArtData Konferencja
Domowe nadzienie z twarogu Do przepisu Nadzienie z domowego twarogu nadaje się do domowych wypieków – bliamów, naleśników, naleśników.
ArtData Konferencja