Dżem morelowy bez pestek Do przepisu Z moreli bez pestek warto zrobić na zimę dżem, chociażby dlatego, że można z niego przygotować wszelkiego rodzaju ciasta.
ArtData Konferencja
Dżem agrestowy Do przepisu Słyszeliście o dżemie agrestowym? Raczej nie, bo gdy wspomina się o tej jagodzie, od razu na myśl przychodzi tzw.
ArtData Konferencja
Dżem agrestowy na zimę Do przepisu Dżem agrestowy na zimę to najlepsze, co można zrobić z tych jagód. Co więcej, pamiętaj, aby wziąć niedojrzałe, w przeciwnym razie wynik.
ArtData Konferencja
Kompot morelowy Do przepisu Kompot morelowy to taka sama oznaka naszego lata, jak konfitura truskawkowa czy malinowa. Zwłaszcza dla tych, którzy mieszkają
ArtData Konferencja
Bez pestek dżem brzoskwiniowy Do przepisu Dżem brzoskwiniowy bez pestek to wykwintny przysmak, który umili każdy jesienny czy zimowy wieczór i przeniesie
ArtData Konferencja
Dżem brzoskwiniowy z pestkami Do przepisu Nasz dżem brzoskwiniowy z pestkami mógłby śmiało zaliczać się do „haute cuisine” w dziedzinie przetworów, gdyby
ArtData Konferencja
Sos pomidorowy na patelni Do przepisu Czy wiesz, że na patelni możesz ugotować sos pomidorowy? Tak, tak, wcale nie w rondlu! Tylko oczywiście patelnia
ArtData Konferencja
Dżem z agrestu szmaragdowego Do przepisu Dżem z agrestu szmaragdowego to jeden z wariantów słynnego dżemu carskiego, który często przygotowywany jest z
ArtData Konferencja
Dżem wiśniowy Do przepisu Dżem wiśniowy gotuje się znacznie rzadziej niż dżem wiśniowy, choć okazuje się nie mniej smaczny. To prawda, że ​​​​pod względem
ArtData Konferencja
Ogórki kiszone na zimno Do przepisu Koniecznie zanotuj ten przepis na ogórki kiszone gotowane na zimno, bo okazują się niezwykle smaczne i chrupiące.
ArtData Konferencja