Chutney z gruszki, jabłka i suszonych moreli Do przepisu Chutney doskonale komponuje się z tłustym mięsem lub drobiem, w tym z pieczoną całą gęsią, karkówką czy piersią z.
ArtData Konferencja
Lecho z marchewką na zimę Do przepisu Gotowanie lecho z marchewką na zimę jest po prostu konieczne i z kilku powodów. Po pierwsze, jeśli poświęcisz półtorej godziny na.
ArtData Konferencja
Solone pomidory z bazylią Do przepisu Weź wielokolorowe pomidory koktajlowe – okaże się interesujące i piękne. Złożoność: łatwo Porcje: 2 Gotowanie
ArtData Konferencja
Śliwki w słodkim rumie Do przepisu Puste „dwa w jednym”. Powstały płyn można pić jako likier lub maczać w wypiekach. A śliwki sprawdzają się jako przystawka do serów,.
ArtData Konferencja
Kawior z dyni Do przepisu Pietruszkę można zastąpić dowolnymi innymi ziołami: koperkiem, kolendrą, bazylią, estragonem. Złożoność: łatwo Kalorie: 63,34
ArtData Konferencja
Plasterki dżemu śliwkowego Do przepisu Jeśli nigdy nie robiliście powideł śliwkowych w plasterkach, koniecznie to zróbcie. Co ciekawe, ta metoda gotowania
ArtData Konferencja
Dżem śliwkowy z pestkami Do przepisu Wiele osób robi dżem ze śliwek z pestkami, ale nie każdemu wychodzi. Co dokładnie się dzieje nie tak?
ArtData Konferencja
Konfitura gruszkowa z cebulą i chilli do mięsa Do przepisu Podawać do tłustych mięs, drobiu, pasztetów. Złożoność: łatwo Porcje: 1 Gotowanie: 1 godzina Dodać.
ArtData Konferencja
Satsebeli Do przepisu Jeśli dosłownie przetłumaczysz słowo „satsebeli” z gruzińskiego, otrzymasz coś w rodzaju „maczania” lub, w powszechnym angielskim
ArtData Konferencja
Prosty kawior z bakłażana Do przepisu Ten kawior z bakłażana jest łatwy w przygotowaniu, ale bardzo smaczny. Poza tym jest też zdrowe, bo warzywa do tego
ArtData Konferencja