Przygotowania do zimy
Pięciominutowy dżem śliwkowy Do przepisu Ten dżem śliwkowy nazywany jest „pięciominutowym” nie dlatego, że jego przygotowanie zajmuje tak mało czasu, ale
Dżem z marchwi i imbiru Do przepisu Głównym bohaterem tego prostego dżemu marchewkowego jest imbir, który dodaje smaku i lekko pikanterii.
Kompot z gruszek z miodem i imbirem Do przepisu Kompot ten dobrze jest przygotować poza sezonem, kiedy łatwo zachorować. Złożoność: łatwo Porcje: 20 Gotowanie
Ciasto Czarnego Lasu Do przepisu Wszyscy już dawno zapomnieli, że to ciasto było kiedyś robione tylko w Berlinie i nazywało się „Czarny Las z Wiśniami”
Dżem z czerwonego wina z przyprawami Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 677,35 kcal/porcja Porcje: 2 Gotowanie: 20 minut Używany: 0,47 g/0,08
Marchew z owocami w marynacie koperkowej Do przepisu Tę wspaniałą przystawkę można podawać samodzielnie lub jako dodatek do tłustych mięs lub drobiu.
Domowy chrzan na zimę Do przepisu Przygotowanie domowego chrzanu na zimę to oczywiście dobra czynność, ale nie bezproblemowa. Wiemy z pierwszej ręki, co
Galaretka winna Do przepisu Ta galaretka nie nadaje się na stół dla dzieci. Jednak rzadkie dzieci jedzą te sery, które zwykle układa się na talerzach serów, ale to.
Nalewka z orzechów Do przepisu Któregoś dnia pojechaliśmy na Zakarpacie, do miasta Użgorod. Jak nas tam przyjęto! Jacy tam cudowni ludzie!
Kandyzowane skórki melona Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Kalorie: 5141,40 kcal/porcja Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minut Używany: 21,36