Pięciominutowy dżem śliwkowy Do przepisu Ten dżem śliwkowy nazywany jest „pięciominutowym” nie dlatego, że jego przygotowanie zajmuje tak mało czasu, ale
ArtData Konferencja
Dżem z marchwi i imbiru Do przepisu Głównym bohaterem tego prostego dżemu marchewkowego jest imbir, który dodaje smaku i lekko pikanterii.
ArtData Konferencja
Kompot z gruszek z miodem i imbirem Do przepisu Kompot ten dobrze jest przygotować poza sezonem, kiedy łatwo zachorować. Złożoność: łatwo Porcje: 20 Gotowanie
ArtData Konferencja
Ciasto Czarnego Lasu Do przepisu Wszyscy już dawno zapomnieli, że to ciasto było kiedyś robione tylko w Berlinie i nazywało się „Czarny Las z Wiśniami”
ArtData Konferencja
Dżem z czerwonego wina z przyprawami Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 677,35 kcal/porcja Porcje: 2 Gotowanie: 20 minut Używany: 0,47 g/0,08
ArtData Konferencja
Marchew z owocami w marynacie koperkowej Do przepisu Tę wspaniałą przystawkę można podawać samodzielnie lub jako dodatek do tłustych mięs lub drobiu.
ArtData Konferencja
Domowy chrzan na zimę Do przepisu Przygotowanie domowego chrzanu na zimę to oczywiście dobra czynność, ale nie bezproblemowa. Wiemy z pierwszej ręki, co
ArtData Konferencja
Galaretka winna Do przepisu Ta galaretka nie nadaje się na stół dla dzieci. Jednak rzadkie dzieci jedzą te sery, które zwykle układa się na talerzach serów, ale to.
ArtData Konferencja
Nalewka z orzechów Do przepisu Któregoś dnia pojechaliśmy na Zakarpacie, do miasta Użgorod. Jak nas tam przyjęto! Jacy tam cudowni ludzie!
ArtData Konferencja
Kandyzowane skórki melona Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Kalorie: 5141,40 kcal/porcja Porcje: 1 Gotowanie: 2 godziny 30 minut Używany: 21,36
ArtData Konferencja