Dżem cebulowy z piwem i czekoladą Do przepisu Szalotka, suszone śliwki, czekolada i ciemne piwo, co może wyjść z tego oczywiście dżemu o niesamowitym kolorze i smaku.
ArtData Konferencja
Dżem imbirowo-jabłkowy Do przepisu Bez wątpienia ten dżem z jabłek, imbiru i cytryny jest najzdrowszy – wzmacnia układ odpornościowy, poprawia nastrój
ArtData Konferencja
Dżem z cukinii Do przepisu Do konfitury z cukinii można również dodać rodzynki lub orzechy włoskie w ilości 150 g na 1 kg cukinii. A zamiast cytryny można...
ArtData Konferencja
Chrupiąca marynowana cukinia Do przepisu Cukinia dobrze komponuje się z warzywami, mięsem, rybami, drobiem i nabiałem. Można go jeść na surowo, marynowany
ArtData Konferencja
Kawior dyniowy z grzybami Do przepisu Kawior dyniowy z grzybami to idealna propozycja dla tych, dla których zwykły kawior jest zbyt nudny lub wręcz mdły.
ArtData Konferencja
Krem rabarbarowy Do przepisu Custard to krem, który można wykorzystać jako słodki sos lub wykorzystać jako część innego deseru, np. Nadzienia tartaletek.
ArtData Konferencja
Miód mniszkowy na wszystkie dolegliwości Do przepisu To niesamowity produkt! Miód mniszkowy to pyszny dżem za niemal cenę cukru. Długo się przechowuje
ArtData Konferencja
Pikantny miód Do przepisu Do tego typu miodu najlepiej stosować odmiany o aromatach owocowych i jagodowych. W zależności od tolerancji na ostre jedzenie
ArtData Konferencja
Dżem z szyszek sosnowych Do przepisu Dżem z szyszek to przysmak, egzotyka i jednocześnie superfood. Ale przy wszystkich danych wejściowych jest to bardziej
ArtData Konferencja
Dżem wiśniowo-śliwkowy Do przepisu Wydawać by się mogło, że śliwki wiśniowe i pomarańcze nie występują razem w przyrodzie, ale w dżemie doskonale się uzupełniają.
ArtData Konferencja