Błyskawiczna kapusta kiszona Do przepisu Ta szybko gotowana kiszona kapusta smakuje każdemu, kto jej spróbuje: smak jest dyskretny, świeży i bardzo przyjemny.
ArtData Konferencja
Kiszone ogórki z chlebem żytnim Do przepisu Przepisów na ogórki kiszone jest wiele. Każda gospodyni domowa zawsze ma swój własny podpis.
ArtData Konferencja
Pięć minut śliwek i brzoskwiń Do przepisu Pięć minut śliwek i brzoskwiń… Początkujący kucharze często mylą nazwę tego dżemu. Tego dżemu nie gotuje
ArtData Konferencja
Zbiór ziół ogrodowych na zimę Do przepisu Jeśli uprawiasz warzywa w swoim ogrodzie, prawdopodobnie spotkałeś się z problemem, gdy jest ich dużo i nie masz
ArtData Konferencja
Dżem z moreli i agrestu Do przepisu Połączenie słonecznej moreli i bursztynowego agrestu jest już samo w sobie malownicze. Ponieważ uchwycenie momentu
ArtData Konferencja
Adżika Do przepisu Ta słynna przyprawa narodziła się w Abchazji. W języku abchaskim słowo to oznacza „sól”, choć soli nie ma w niej aż tak dużo.
ArtData Konferencja
Jagodowe kostki lodu i poranny koktajl Do przepisu Robienie smoothie i koktajli bezalkoholowych latem to przyjemność. Świeże jagody i owoce są tak soczyste
ArtData Konferencja
Kiszone wiśnie Do przepisu Marynowane wiśnie są pyszne i wspaniałe. Nie wiadomo, co jest w nim najsmaczniejsze: same jagody czy marynata.
ArtData Konferencja
Papryka faszerowana konserwowa Do przepisu To danie 2 w 1: dostajesz marynowaną paprykę i kiszoną kapustę na raz. Warto przygotować taki preparat na początku
ArtData Konferencja
Dżem wiśniowy z pistacjami i koniakiem Do przepisu Dżem ten ma bardzo przyjemną galaretowatą konsystencję z soczystymi jagodami i gęstymi orzechami.
ArtData Konferencja