Adżika Do przepisu Adżika z pomidorami i jabłkami – domowe danie z południa Rosji. Tak jest często przygotowywany w regionie Krasnodarskim.
ArtData Konferencja
Jarzębina z aronii i kwaśnych jabłek Do przepisu W tym napoju aronię można zastąpić zwykłą, ale z aronią będzie smaczniejsza. Złożoność: łatwo Porcje
ArtData Konferencja
Ogórki kiszone z ziołami Do przepisu Ogórki kiszone to chyba najpopularniejszy preparat, który przygotowuje na zimę każda gospodyni domowa.
ArtData Konferencja
Sól ziołowa do warzyw Do przepisu Z tą solą dobrze jest upiec np. bakłażany i słodką paprykę: bakłażany pokroić w warstwy o grubości 2 cm, paprykę pokroić w.
ArtData Konferencja
Sól azjatycka Do przepisu Sól ta świetnie nadaje się do solenia ryb, na przykład łososia: weź 2 kawałki filetu z łososia ze skórą. Na każde 500 g potrzebne...
ArtData Konferencja
Sól pikantna do mięsa Do przepisu Z tą solą świetnie jest upiec np. łopatkę jagnięcą: najpierw nacieramy łopatkę ok. 2 łyżkami. l. sól, posyp oliwą lub ghee i.
ArtData Konferencja
Dżem śliwkowy z orzechami włoskimi Do przepisu Powidła śliwkowe z orzechami włoskimi przypadną do gustu osobom, które z zasady uwielbiają odważne eksperymenty kulinarne.
ArtData Konferencja
Domowy ocet jabłkowy z miodem i rodzynkami Do przepisu Przygotuj domowy ocet jabłkowy z miodem i rodzynkami według naszej receptury, aby wykorzystać tę
ArtData Konferencja
Koreańska kapusta kiszona Do przepisu Koreańska kapusta kiszona to propozycja dla tych, którym znudziła się zwykła kiszona kapusta. Cóż, dla tych, którzy
ArtData Konferencja
Podstawowy peeling Do przepisu Peeling można przygotować metodami zimnymi i temperaturowymi. Podobnie jak wino, peeling nie psuje się, ale pięknie „starzeje
ArtData Konferencja