Przygotowania do zimy
Dżem dyniowy z marakują i limonką gastronomia 28 października 2016 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 2 Gotowanie: 1 godzina Dodać.
Dżem jabłkowy z chili i ziołami gastronomia 28 października 2016 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 2 Gotowanie: 1 godzinaKonserwowaniePustyWegetarianizm
Konfitura grzybowa gastronomia 28 października 2016 r Do przepisu Stopień trudności: przeciętny Porcje: 2 Gotowanie: 1 godzina Dodać. czas: 8 godzinMikserPustyWegetarianizm
Chutney pomidorowy gastronomia 21 października 2016 r Do przepisu Chutney przyrządza się z owoców, rzadziej z warzyw. Jego cechą charakterystyczną jest
Żurawina w cukrze pudrze gastronomia 16 października 2016 r Do przepisu To taki klasyk gatunku – jak lizaki Monpasier czy cukierki „Misie na Północy” – że nie trzeba.
Nadzienie z dzikiego ryżu dla świątecznego ptaka gastronomia 07 października 2016 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 8 Gotowanie: 20 minut Dodać.
Sałatka Nasz ogród gastronomia 15 sierpnia 2016 r Do przepisu „Sałatka” warzywna zawijana w słoiki z zielonymi pomidorami, ogórkami, słodką papryką, kapustą
Dżem melonowy z pomarańczą Do przepisu Stopień trudności: łatwo Kalorie: 171,98 kcal/porcję Porcje: 3 Gotowanie: 12 godz Używany: 0,25 g/0,11 g/42,75KonserwowanieKolacjaPopołudniowa
Gruszkowe „masło” z cynamonem Do przepisu Najdelikatniejszy dżem od zastępcy redaktora naczelnego magazynu „Gastronom” Marianny Orlinkowej.
Dżem brzoskwiniowy z kardamonem i gałką muszkatołową Do przepisu Zastępca redaktora naczelnego magazynu Gastronom Marianna Orlinkova dzieli się przepisem