Marynowane bakłażany na zimę Do przepisu Marynowane bakłażany smakują trochę jak grzyby. Dlatego jeśli nagle nie wybierzesz się do lasu na „ciche polowanie”
ArtData Konferencja
Dżem gruszkowy na zimę Do przepisu Dżem gruszkowy to must-have na długie zimowe wieczory i uduchowione wieczorki herbaciane. Stanie się ważnym składnikiem
ArtData Konferencja
Chutney z białej porzeczki Do przepisu Radzę już teraz przygotować kilka słoiczków chutneyu z białej porzeczki, a zimą zaskoczyć gości podając go na deser.
ArtData Konferencja
Pięciominutowy dżem porzeczkowy Do przepisu Pięciominutowy dżem porzeczkowy gotuje się szybko, wystarczy pięć minut, aby był gotowy. Ale jest jeden ważny
ArtData Konferencja
Dżem z zielonych orzechów Do przepisu Niestety, tylko mieszkańcy południowych regionów naszego kraju będą mogli przygotować dżem orzechowy: główny składnik
ArtData Konferencja
Dżem wiśniowy na zimę Do przepisu Przygotuj dżem wiśniowy na zimę, aby w chłodnej porze roku móc mieć niezrównaną przyjemność z otwarcia słoiczka i wdychać
ArtData Konferencja
Dżem morelowy na zimę Do przepisu Dżem morelowy na zimę można przygotować według prostego, klasycznego przepisu – do owoców dodać cukier i gotować za jednym razem.
ArtData Konferencja
Dżem truskawkowy w słoiku Do przepisu Dżem truskawkowy w słoiku to niezbędny „haczyk” każdego prawdziwego letniego mieszkańca: nasi ludzie szczerze kochają
ArtData Konferencja
Dżem mandarynkowy ze skórką Do przepisu Robiąc dżem z obranych mandarynek, zyskujesz wszystkie zalety małych „czapki z mlekiem szafranowym»: soczystość
ArtData Konferencja
Plasterki dżemu mandarynkowego Do przepisu Dżem z mandarynki w plasterkach okazuje się Bardzo Piękny – obecny praca gastronomiczny sztuka!
ArtData Konferencja