Pomidory „Bez niczego”

Pomidory „Bez niczego”

Alewtina Semenowa 05 września 2016 r4,50 (2)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzJak gotować pomidory „Bez niczego”Pomidory „Bez niczego”Gotowanie pomidorów „Bez niczego”Jak gotować pomidory „Bez niczego”Pomidory „Bez niczego” Do przepisu

Bardzo smaczne pomidory kiszone, łatwe w przygotowaniu i zjedzone od razu. Solanka pomidorowa smakuje jak sok pomidorowy. Wypróbuj ten przepis na pomidory.

Złożoność: łatwo Kalorie: 798,00 kcal/porcja Porcje: 1 Gotowanie: 45 minut Dodać. czas: 20 minut Używany: 22,00 g/4,00 g/173,70PustySKŁADNIKI NA 1 PORCJĘpomidory 2 kgwoda 1,5 lsól 1 łyżka.cukier 4 łyżki.ocet 70% 1 łyżeczka. Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Przygotuj i umyj pomidory.

Krok 2

Sterylizuj słoiki. Zagotuj pokrywki. Napełnij słoiki pomidorami. Zagotuj wodę. Wlać wrzącą wodę do słoika z pomidorami. Przykryj pokrywkami i pozostaw na 5-7 minut. Następnie wlej wodę do rondla, dodaj sól i cukier. Zagotować, dodać ocet, wymieszać. Wlać marynatę do słoików. Zakasać. Odwróć się i zawiń.

Krok 3

Oto pyszne pomidory, które otrzymałam.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja