Olej paprykowy

Olej paprykowy

gastronomia 26 stycznia 2016 rOlej paprykowy Do przepisu

Masło wymieszaj z drobno posiekaną słodką papryką, dodaj 1-2 łyżeczki. mielona słodka papryka i trochę soli. Jeśli lubisz ostre, dodaj trochę świeżego lub mielonego chili. Podawać do grillowanych mięs i białych ryb.

Złożoność: łatwo Porcje: 4 Gotowanie: 20 minutBez obróbki cieplnejPustyWegetarianizm: Ovo-laktoWegetarianizmMenu dla dzieciSKŁADNIKI NA 4 PORCJI100 g masła pół słodkiej czerwonej papryki 1–2 łyżeczki. mielona słodka papryka sól do smaku świeże lub mielone chili do smaku Tabela miar i wag PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Masło wymieszaj z drobno posiekaną słodką papryką, dodaj 1-2 łyżeczki. mielona słodka papryka i trochę soli. Jeśli lubisz ostre, dodaj trochę świeżego lub mielonego chili. Podawać do grillowanych mięs i białych ryb.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja