Naleśniki z łososiem

Do przepisu

Zwykle naleśniki z łososiem są przygotowywane do stolika świątecznego, bufet. Ale nic nie uniemożliwia organizacji wakacji dla siebie i swojej rodziny w dzień powszedni lub zwykłego dnia wolnego. Jaka będzie twoja wartość – to będzie dzień.

Złożoność: łatwo Porcje: 4MikserPieczenieSmażenieNa patelniŚniadanieKolacjaPopołudniowa przekąskaNaleśnikiPiekarniaKarnawałNa świątecznym stoleSkładniki 4 porcjiPancakes – 8 szt. (1/50 g)Sinosa jest słabo solona, ​​strawiona – 200 gSer Kremetta – 120 gŚwieże zielenie – 12 gOliwa – 16 gDla naleśników: Jajka – 4 szt.Mleko – 500 mlmąka-250-300 gSól do smaku Tabela miar i skal Przepis na gotowanieNiewygodny ekranKliknij, aby ekran nie był zdenerwowany podczas gotowania. Ekran powróci do zwykłego trybu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu funkcji

Krok 1

Dobrze ubij jajka, dodając sól i połowę mleka.

Krok 2

Następnie wlej mąkę i mieszaj, aż ciasto stanie się całkowicie jednorodne. Możesz użyć miksera.

Krok 3

Upewnij się, że w teście nie ma guzków, dodaj pozostałe mleko.

Krok 4

Smaż na patelni z grubym dnem, bardzo szybko wlewając odrobinę ciasta i równomiernie rozkładając je na całej powierzchni dna. Smaż po obu stronach aż do złotego.

Krok 5

Pięknie rozłożyliśmy dwa naleśniki na talerzu, układamy kawałki łososia i sera kremowego. Udekorujemy świeżymi ziołami.

PRZY OKAZJI

Przepis został dostarczony przez Aleksieńskiego Pavlova, szefa kuchni restauracji Barceloneta.

Jeśli zauważysz błąd lub niedokładność, powiedz nam. Źródło: usługa prasowa restauracji #Fish #salmon #Greens #soft Cheese #alexey Pavlov #betPodobne materiałyUwagi na ? Zaloguj się lub zostawił komentarz jako gość

Nie ma jeszcze żadnych komentarzy

Jeszcze więcej pomysłów i przepisów – w naszych sieciach społecznościowych

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja