Do przepisu
Zwykle naleśniki z łososiem są przygotowywane do stolika świątecznego, bufet. Ale nic nie uniemożliwia organizacji wakacji dla siebie i swojej rodziny w dzień powszedni lub zwykłego dnia wolnego. Jaka będzie twoja wartość – to będzie dzień.
Złożoność: łatwo Porcje: 4MikserPieczenieSmażenieNa patelniŚniadanieKolacjaPopołudniowa przekąskaNaleśnikiPiekarniaKarnawałNa świątecznym stoleSkładniki 4 porcjiPancakes – 8 szt. (1/50 g)Sinosa jest słabo solona, strawiona – 200 gSer Kremetta – 120 gŚwieże zielenie – 12 gOliwa – 16 gDla naleśników: Jajka – 4 szt.Mleko – 500 mlmąka-250-300 gSól do smaku Tabela miar i skal Przepis na gotowanieNiewygodny ekran
Krok 1
Dobrze ubij jajka, dodając sól i połowę mleka.
Krok 2
Następnie wlej mąkę i mieszaj, aż ciasto stanie się całkowicie jednorodne. Możesz użyć miksera.
Krok 3
Upewnij się, że w teście nie ma guzków, dodaj pozostałe mleko.
Krok 4
Smaż na patelni z grubym dnem, bardzo szybko wlewając odrobinę ciasta i równomiernie rozkładając je na całej powierzchni dna. Smaż po obu stronach aż do złotego.
Krok 5
Pięknie rozłożyliśmy dwa naleśniki na talerzu, układamy kawałki łososia i sera kremowego. Udekorujemy świeżymi ziołami.
PRZY OKAZJI
Przepis został dostarczony przez Aleksieńskiego Pavlova, szefa kuchni restauracji Barceloneta.
Jeśli zauważysz błąd lub niedokładność, powiedz nam. Źródło: usługa prasowa restauracji #Fish #salmon #Greens #soft Cheese #alexey Pavlov #betPodobne materiałyUwagi na ? Zaloguj się lub zostawił komentarz jako gość
Nie ma jeszcze żadnych komentarzy
Jeszcze więcej pomysłów i przepisów – w naszych sieciach społecznościowych