Nadziewane awokado z Gorgonzola i orzech

Do przepisu

Utworzone z serem i awokado orzechowym są idealne na każdą okazję. Są bardzo łatwe do gotowania, a ponadto są niesamowicie smaczne.

Złożoność: łatwo Porcje: 2 Gotowanie: 10 minBez obróbki cieplnejFarszKolacjaPrzekąskaWegetarianizm: jajnikWegetarianizmUrodzinyNowy RokPiknikBoże NarodzenieBufetSkładniki 2 porcji230 g sera śmietanowego110 g Gorgonzola lub inny ser z niebieską pleśnią150 ml tłuszczu kwaśnego śmietany3 łyżki. L. posiekane orzechy włoskie2 awokado1 s. L. Sok z cytrynysól, świeżo zmielona czarna pieprz Tabela miar i skal Przepis na gotowanieNiewygodny ekranKliknij, aby ekran nie był zdenerwowany podczas gotowania. Ekran powróci do zwykłego trybu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu funkcji

Krok 1

W misce wymieszaj ser kremowy, gorgonzol i kwaśną śmietanę, aż do jednorodnej konsystencji. Wprowadź posiekane orzechy włoskie i pieprz.

Krok 2

Wytnij awokado na pół, usuń nasiona i smaruj połówki sokiem z cytryny.

Krok 3

Wypełnij awokado łyżką masą sera. Podawaj przez dekorowanie smażonymi połówkami orzechów włoskich i Gorgonzoli.

Jeśli zauważysz błąd lub niedokładność, powiedz nam. Źródło: #Christmas #walnuts #Avocado #Buffet #picnic #Meeting with FriendsPodobne materiałyUwagi na ? Zaloguj się lub zostawił komentarz jako gość Jeszcze więcej pomysłów i przepisów – w naszych sieciach społecznościowych

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja