Miód imbirowo-cytrusowy

Miód imbirowo-cytrusowy

Aurika 14 lutego 2017 r4,20 (5)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0KomentarzMiód imbirowo-cytrusowy Do przepisu

Proponuję wspaniały przepis na wzmocnienie odporności, która jest szczególnie potrzebna teraz, zimą, w chłodnych porach roku. Ten miód z dodatkiem imbiru i cytryny to po prostu prawdziwa skarbnica witamin!!!

Złożoność: łatwo Porcje: 15 Dodać. czas: 10 minutMikserBez obróbki cieplnejŚniadanieKolacjaPustySKŁADNIKI NA 15 PORCJIświeży korzeń imbiru 100 gmiód naturalny 300 mlcytryna 2 szt. Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Imbir obrać i pokroić na kawałki. Cytryny dobrze umyć, pokroić na kawałki razem ze skórką, usunąć nasiona.

Krok 2

Do blendera włóż imbir i cytryny. Zmiel na miąższ.

Krok 3

Dodać miód i wymieszać.

Krok 4

Przełożyć do słoiczka i przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.

UWAGA DO GOSPODARKI

Połączenie imbiru, cytryny i miodu to klucz do zdrowia całego organizmu. Przygotuj ten zdrowy dodatek do herbaty dla swojej rodziny. Tak, należy go spożywać dodając 1 łyżeczkę do herbaty.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja