Masło kaparowe

Masło kaparowe

gastronomia 26 stycznia 2016 r Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 4 Gotowanie: 20 minutBez obróbki cieplnejPustyWegetarianizm: Ovo-laktoWegetarianizmSKŁADNIKI NA 4 PORCJI100 g masła 2 łyżki. l. kapary 2 łyżki. l. drobno posiekana czerwona cebula, odrobina soli i świeżo zmielony czarny pieprz. Tabela miar i wag PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Masło wymieszaj z kaparami, wcześniej drobno posiekanymi lub zmiażdżonymi w blenderze. Dodaj 2 łyżki. l. drobno posiekaną czerwoną cebulę, odrobinę soli i świeżo zmielony czarny pieprz. Podawać do ryb wędzonych na gorąco lub grillowanych.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja