Marynowana gorąca cebula do mięsa

Marynowana gorąca cebula do mięsa

ches1986 12 grudnia 2017 r5,00 (2)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział0Komentarz Do przepisu

Te cebule można przechowywać w szklanym pojemniku w lodówce przez około dwa tygodnie – więc przygotuj ich dużo, aby zawsze mieć je pod ręką.

Złożoność: przeciętny Kalorie: 93,41 kcal/porcję Porcje: 10 Gotowanie: 50 minut Używany: 1,48 g/0,05 g/21,37MarynowanieKolacjaKolacjaPrzekąskaSKŁADNIKI NA 10 PORCJI1 kg czerwonej cebuli2 czerwone chilli180 ml czerwonego octu winnego110 g cukru30 g soli2 laski cynamonu Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Obierz cebulę i chili. Cebulę pokroić w piórka o wielkości 1 cm, a chili w cienkie krążki.

Krok 2

Wymieszaj chili i cebulę, dodaj sól i potrząśnij rękami. Pozostaw cebulę na 20 minut.

Krok 3

W rondelku zagotuj ocet, cukier i połamane laski cynamonu, poczekaj, aż cukier całkowicie się rozpuści.

Krok 4

Wrzącą marynatą zalać cebulę i chili, wymieszać i ostudzić. Wstawić do lodówki na jeden dzień.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja