Marynowana cebula
gastronomia 14 września 2011 Do przepisu
Prosty i szybki w przygotowaniu przepis na marynowaną cebulę. Idealny dodatek do mięs.
Złożoność: łatwo Kalorie: 48,17 kcal/porcja Porcje: 5 Gotowanie: 1 godzina Używany: 0,56 g/3,39 g/3,99MarynowanieKuchnia latynoamerykańskaPustyWegetarianizm: ŚciśleWegetarianizmSKŁADNIKI NA 5 PORCJIduża czerwona cebula – 2 szt.biały ocet winny – 2 łyżki. l.oliwa z oliwek – 1 łyżka. l.gruba sól – do smaku Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekran
Krok 1
Obierz cebulę i pokrój w cienkie pierścienie. Włóż do miski, dodaj ocet, olej i sól. Dobrze wymieszaj i pozostaw w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.