Lekko solone ogórki w dębowej wannie

Lekko solone ogórki w dębowej wannie

Elena55581 15 sierpnia 2019 r4,50(2)Dodaj do ulubionychUdziałLekko solone ogórki w dębowej wannie Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 3 Gotowanie: 2 minuty Dodać. czas: 3 minutyMarynowanieChłodzenieKuchnia rosyjskaKolacjaKolacjaPrzekąskaImpreza, bufetNowy RokPiknikSKŁADNIKI NA 3 PORCJEogórki 2 kgczosnek 5 szt.warzywa 1 pęczek Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Ogórki umyj, odetnij tyłki i według uznania przekrój je na pół.

Krok 2

Drobno posiekaj koperek i czosnek.

Krok 3

Ogórki włóż do wanny zaparzonej wrzącą wodą, dodaj zioła i czosnek.

Krok 4

Dodaj sól i dobrze wymieszaj.

Krok 5

Wstawić do lodówki, od czasu do czasu mieszając lub potrząsając.

UWAGA DO GOSPODARKI

Gotowanie wieczorem jest bardzo wygodne, a rano ogórki są gotowe!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja