Lekko solone ogórki w dębowej wannie
Elena55581 15 sierpnia 2019 r(2)Dodaj do ulubionychUdział Do przepisu Stopień trudności: łatwo Porcje: 3 Gotowanie: 2 minuty Dodać. czas: 3 minutyMarynowanieChłodzenieKuchnia rosyjskaKolacjaKolacjaPrzekąskaImpreza, bufetNowy RokPiknikSKŁADNIKI NA 3 PORCJEogórki 2 kgczosnek 5 szt.warzywa 1 pęczek Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekran
Krok 1
Ogórki umyj, odetnij tyłki i według uznania przekrój je na pół.
Krok 2
Drobno posiekaj koperek i czosnek.
Krok 3
Ogórki włóż do wanny zaparzonej wrzącą wodą, dodaj zioła i czosnek.
Krok 4
Dodaj sól i dobrze wymieszaj.
Krok 5
Wstawić do lodówki, od czasu do czasu mieszając lub potrząsając.
UWAGA DO GOSPODARKI
Gotowanie wieczorem jest bardzo wygodne, a rano ogórki są gotowe!