Lecho gotowane w powolnej kuchence

Lecho gotowane w powolnej kuchence

Marina 09 września 2016 r5,00 (1)WskaźnikDodaj do ulubionychUdział2KomentarzJak gotować lecho w powolnej kuchenceLecho gotowane w powolnej kuchenceGotowanie lecho w powolnej kuchenceJak gotować lecho w powolnej kuchenceLecho gotowane w powolnej kuchence Do przepisu

Jasny smak lata pozostanie z nami aż do wiosny, oczywiście jeśli będzie wystarczająca ilość przygotowanych rezerw. Przygotowanie Lecho jest bardzo proste i nie zajmuje dużo czasu.

Złożoność: łatwo Porcje: 4 Gotowanie: 1 godzina Dodać. czas: 40 minutDusząc się, marniejącPustySKŁADNIKI NA 4 PORCJIpomidory 1,5 kgpapryka 0,8 kgcebula 3 szt.czosnek 6 szt.cukier 0,5 łyżki.sól 1 łyżka. l.esencja octowa 70% 2 łyżeczki. Tabela wag i miar PRZEPIS GOTOWANIANigdy nie blaknący ekranNaciśnij, aby ekran był włączony podczas gotowania. Ekran powróci do normalnego stanu po opuszczeniu strony lub wyłączeniu tej funkcji

Krok 1

Usuń skórkę z pomidorów: najpierw zaparz je wrzącą wodą. Następnie spłucz zimną wodą. Wykonujemy nacięcia w kształcie krzyża i łatwo usuwamy skórę.

Krok 2

Paprykę pokroić w kostkę, pomidory, cebulę, czosnek (można przecisnąć przez prasę).

Krok 3

Umieść warzywa w misce multicookera. Dodaj olej roślinny, sól, cukier. Gotowanie przez 60 minut. w trybie gaszenia.

Krok 4

Do przygotowanego lecho dodajemy ocet i wlewamy go do wysterylizowanych wcześniej słoików. Zakręcić, ostudzić w temperaturze pokojowej i odstawić w chłodne miejsce.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
ArtData Konferencja